Efterproduktion af din indspilning

En god stemme lydproduktion kræver ud over en god indspilning også den rigtige bearbejdning, efter den er indspillet. Du kan hos VoiceRoom tilvælge også at få hjælp til denne process, så du får en professionel komplet lydproduktion.

Lydkollager / Lyddesign

Det kan give et mere spændende udtryk, hvis du også har andre lydelementer end kun stemme(r) ved flere typer af stemme lydproduktioner. Et lydmiljø omkring din(e) stemme(r) kan være med til at skabe en samlet lydverden, der drager lytteren mere ind i din fortælling. Ud fra dine ønsker tilføjes disse elementer til din stemmeproduktion.

Lydredigering / Mix

Når du har fået indspillet din(e) stemme(r) er det måske ikke helt “plug-n-play” i forhold til det, du skal bruge lydfilerne til. Måske du har lavet mange indspilninger og har brug for hjælp til at rydde op i din lyd, eller måske du har brug for at få dem sat sammen på en bestemt måde og optimere lyden med effekter. Du kan her få hjælp til at mixe din lyd efter dit behov.

Klargøring / Mastering

Som sidste led i din lydproduktion skal din lyd klargøres til det medie, det skal bruges til. Du kan her få hjælp til at lave mastering, som er “the final touch” i din lydproduktion, så lyden er klar, har den rette dynamik og skaber balance i din lyd. Der er ligeledes også fokus på, hvilket medie din lyd er tiltænkt, så lyden fungerer bedst muligt på dette.

Eksempler på komplette stemmeproduktioner

Podcast produktion mix og mastering.

Podcast produktion

Til din podcast produktion kan du f.eks. få hjælp til at producere intro og outro samt skabe lydkollager, der omfavner din podcast, så den bliver dragende for dine lyttere og mere spændende at lytte til. Til slut et gennemarbejdet mix, der gør din lyd klar og behagelig at lytte til på høretelefoner, hvor der oftest lyttes.

Radiospot radioreklame indspilning og produktion.

Radioreklame produktion

Radioreklamer er korte og skal hurtigt fange lytteren, så de fanger dit budskab med det samme. Med lydkollager kan du skabe dynamik i dit radiospot og give lydindtryk, der fanger lytteren. Din radioreklame er i kamp med andre radioreklamer, der kommer før og efter, så det er derfor også ekstra vigtigt, at både dit mix og din mastering er udført korrekt.

Speak og voice-over mix og mastering.

Speak og voice-over produktion

Skal du indspille speak, som du efterfølgende selv kan plotte ind i dit projekt, kan du få hjælp til at mixe denne så den er klar, fyldig og med en behagelig dynamik. Ved voice-over produktioner til f.eks. præsentationer, reklamefilm, youtube videoer mv. kan du få hjælp til at producere alt din lyd, så du får en samlet lydfil klar til at lægge ind i projekt.

©2020 VoiceRoom / En del af AB Productions Ravnsøvej 7 • DK-8240 Risskov • CVR: 28636490