Om voiceroom

passion
for god lyd

mere end “bare” stemmeindspilning

VoiceRoom er mere end “bare” et lydstudie, hvor du kan indspille stemmer. Hos VoiceRoom får du en samarbejdspartner til dine stemmeproduktioner, der sætter kvalitet i højsædet og kan hjælpe dig igennem hele processen.

Når du skal have lavet lydproduktion med stemmer, kan du få hjælp i VoiceRoom lydstudiet til indspilning af dine stemmer, så du selv efterfølgende kan arbejde videre med dem. Ønsker du kun indspilning af stemmer, sendes lydfilerne til dig med det samme efter indspilning, så du kan arbejde videre med dem i dit projekt med det samme. Ønsker du hjælp til efterproduktion kan du få hjælp til dette tilpasset til dit behov.

Indspilning

Professionel indspilning af din stemme. Optaget med professionelt udstyr med erfaren hjælp til din indspilning. Speak, voice-over, podcast eller sang.

Lydkollage

Skal du lave podcast eller radiospot, kan en lydkollage give en mere spændende oplevelse for dine lyttere. Her sammensættes lyde, der bakker din stemme og budskab op.

Mix

Ved mix renses din lyd, så den er klar, fyldig og har en god dynamik. Ikke for skarp og ikke for boomy. På dansk; den bliver justeret på flere parametre, så den lyder bedre.

Mastering

Som sidste led i din stemmeproduktion, kan du få hjælp til mastering. En finish til din lyd, så den lyder bedst muligt hos flest mulige lyttere på det medie, lyden er målrettet.

indspilning med fokus på kvalitet

Hos VoiceRoom får du en seriøs samarbejdspartner, der har et stærkt fokus på at levere den bedst mulige lyd. For at få lavet en god indspilning af din stemme, er erfaring vigtig og ligeledes er omgivelserne, men hvis udstyret ikke er i orden, så er det meget svært at få en god lyd. For at få din stemme indspillet bedst muligt indspilles din stemme med udstyr i topkvalitet.

Preamp til indspilning af sang og speak i lydstudie i aarhus.
Hjælp til indspilning af stemme i Aarhus.

Leverandør af komplette stemmeproduktioner til din virksomhed

Søger du en fast samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med f.eks. at stå for din virksomheds lyd? Du kan hos VoiceRoom få en dedikeret samarbejdspartner, der  sørger for, at din virksomheds lyd bliver i en høj kvalitet, som matcher din virksomheds brand. Fra podcast produktion, til radioreklamer og lyddesign til præsentationer, YouTube, tv-reklamer mv.  Lyd er ikke bare lyd, og hos VoiceRoom sættes der er en stor stolthed i at levere de bedste lydproduktioner… Hver gang!

©2020 VoiceRoom / En del af AB Productions Ravnsøvej 7 • DK-8240 Risskov • CVR: 28636490