Podcast indspilning i Aarhus.

VoiceRoom er din professionelle samarbejdspartner til podcast indspilning og produktion. Podcastproduktion drevet af passion, udført med erfaring, kompetencer og professionelt podcast udstyr. For dig, som ønsker podcast i topklasse.

Podcast indspilning og produktion for virksomheder og private

En seriøs samarbejdspartner til din virksomheds podcast markedsføring, eller til den private som ønsker hjælp til sit podcast projekt. Tilpassede podcast løsninger efter behov.

Podcast lydstudie i Aarhus

Professionelt podcast lydstudie i Risskov i Aarhus. Gratis parkeringsforhold.

Indspilning af podcast

Indspilning af podcast i høj kvalitet med plads til indspilning af op til 4 gæster på samme tid.

g

Mix og mastering af podcast

Ud over indspilning af din podcast, kan du også få hjælp til efterbehandlingen.

Podcast produktion

Mulighed for komplette podcast produktioner

Hos VoiceRoom kan du som virksomhed eller privat få hjælp til indspilning af din podcast under rammer og udstyr, der sørger for at kvaliteten er i top. Du får en solid samarbejdspartner til din podcast produktion igennem hele processen. Fra indspilningen af din podcast  til efterproduktionen, så din podcast er klar til distribution.

Podcast indspilning og produktion.

Hvad er en god podcast?

Hvad er en god bil? Svaret vil variere alt efter hvem du spørger. Nogle vil have en hurtig italiensk bil, andre ønsker en veteranbil, der er god til at cruise i, og så er der, dem der ønsker noget helt tredje osv. Sådan er det også i forhold til, om en podcast er god. For at du får en god podcast, er din idé og planlægning af din podcast en primær faktor for, at du får succes med din podcast hos dine lyttere.

Professionel podcast indspilning

VoiceRoom er drevet af passion, men dertil er der også 20 års erfaring med stemmeindspilning, rammer og udstyr i topkvalitet, så din podcast indspilning bliver lækker at høre på for dine lyttere. Processen i din podcast indspilning er, at du først får hjælp til opsætning af dit podcast udstyr i lokalet hos VoiceRoom, og der bliver derefter løbende holdt øje og lyttet med for at sikre, at alt kører, som det skal.

Mulighed for indspilning af podcast hos din virksomhed

Hos VoiceRoom får du mulighed for at komme forbi i lokalet i Risskov og få hjælp til indspilningen af din podcast, men er det nemmest for dig, at indspilningen foregår hos din virksomhed, kan dette også lade sig gøre. Før en eventuel indspilning af podcast i din virksomhed vil vi først tage en kort snak og sikre, at der er et lokale i din virksomhed, som har et minimum af kvalitet i forhold til akustik for, at der kan sikres en podcast indspilning på et højt nok niveau. Et rum til podcast indspilning på et høj nok niveau vil være et rum, hvor der ikke er for meget rumklang. Du kan f.eks. teste, hvor meget klang dit rum har ved at klappe og høre, hvor lang tid der går, før lyden forsvinder. Den skal helst stoppe så hurtigt som muligt. Er der for meget klang i dit rum, kan det optimeres med opsætning akustik elementer. Har din virksomhed et rum, der er acceptabelt til formålet, pakkes podcast udstyret sammen og opsættes i lokalet i din virksomhed. Der vil ved denne løsning blive faktureret 950 kr. inkl. moms pr. time for den ekstra tid, der bliver brugt på kørsel og opsætning/nedtagning.

 

Podcast lydstudie i Risskov.
Professionelt podcast lydstudie til indspilning og produktion.
Podcast lydstudie i aarhus.
Hjælp til podcast produktion.
Planlægning af podcast produktion.
Podcast lydstudie indspilning og hjælp til produktion.

©2020 VoiceRoom / En del af AB Productions Ravnsøvej 7 • DK-8240 Risskov • CVR: 28636490